LG GW-B509SEDZ

SKU: GW-B509SEDZ
Previous
Next
Technical characteristics LG GW-B509SEDZ:
Main features
Full list of features
A type fridge-freezer
two-compartment refrigerator
Energy class A++
Overall volume 384 l корисний
The volume of the refrigerating chamber 233 l корисний
Capacity of freezer 107 l корисний
Volume Zero Camera 44 l зона свіжості
Freezer Location at the bottom
No Frost Yes
Functions / features Multi-cooling /Multi Air Flow
Smart Diagnostics
Inverter linear compressor
Remote control via WiFi
Bottle and Wine Shelf
Door Alarm
Moist Balance Crisper cap
Express freezing
Power saving mode /Eco Friendly
FRESH Balancer
FRESH Converter
Door Cooling +
Smart ThinQ Technology
Express cooling
Colour beige
The weight 74 kg
Main
A type fridge-freezer
two-compartment refrigerator
Energy class A++
Display LED
Display Location external
Number of doors 2 doors
Hanging door
Type of lighting LED
Climate class SN-T
Volume
Overall volume 384 l корисний
The volume of the refrigerating chamber 233 l корисний
Capacity of freezer 107 l корисний
Volume Zero Camera 44 l зона свіжості
Cameras settings
Freezer Location at the bottom
Cold preservation time 19 h
Freezing capacity 14 kg/day
No Frost Yes
Number of shelves in a freezer 3
Shelf for bottles кошик для 2л пляшок
Ice maker лоток для льоду
Features
Functions / features Multi-cooling /Multi Air Flow
Smart Diagnostics
Inverter linear compressor
Remote control via WiFi
Bottle and Wine Shelf
Door Alarm
Moist Balance Crisper cap
Express freezing
Power saving mode /Eco Friendly
FRESH Balancer
FRESH Converter
Door Cooling +
Smart ThinQ Technology
Express cooling
Additionally convenient storage of 2-liter bottles
Refrigerant R600a
Anti-bacterial seal coated /Bio Shield
Metal edging of shelves
egg tray
Digital sensors
display lock
Voltage control technology
Folding rack
Handle type Handle-pocket
Physical
Power consumption 290 kW/year
Material shelves glass
Colour beige
Noise level 36 dB
Dimensions (HxWxD ) 203x59.5x68.2 cm
The weight 74 kg
Sizes
Height 203 cm
Width 59.5 cm
Depth 68.2 cm
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 750 mm
Height 2130 mm
Length 630 mm
Weight 78.00 kg
Volume 1.0064 m3
Type: fridge-freezer, two-compartment refrigerator; Energy class: A++; Total volume: 384 l; Volume of refrigerating chamber: 233 l; Freezer volume: 107 l; Volume of zero camera: 44 l; Freezer location: at the bottom; Functionality: Multi-cooling, Smart Diagnostics, Inverter linear compressor, Remote control via WiFi, Bottle and Wine Shelf, Door Alarm, Moist Balance Crisper cap, Express freezing, Power saving mode, FRESH Balancer, FRESH Converter, Door Cooling +, Smart ThinQ Technology, Express cooling; Color: beige; Dimensions (HxWxD): 203x59.5x68.2; Weight: 74 kg;
out of stock
Мармурові відтінки LG преміум-сегмента

LG анонсує появу в Україні пральних машин у мармурово-бежевому кольорі, що складуть ідеальну пару холодильникам у тому самому стилі.

LG розширює стильну лінійку розумної техніки. На ринку України вже доступні дві моделі пральних машин у новому мармурово-бежевому кольорі: повнорозмірна — F4V5VS9B, вузька — F2V5HS9B. Завдяки оригінальному дизайну новинки LG пропонує нові можливості для створення унікальних інтер’єрів, а цілий комплекс інноваційних функцій забезпечує неперевершену якість прання.

Оптимальний алгоритм прання

Обидві моделі LG в мармурово-бежевому кольорі оснащено функцією Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD) — інтелектуальною системою розпізнавання властивостей тканин. Так, пральна машина не тільки автоматично визначає вагу завантаженої білизни, але й розпізнає особливості тканин і встановлює оптимальний алгоритм прання відповідно до даних з бази з-понад 20 000 поєднань текстилю. Завдяки складному підбору параметрів система AI DD не тільки дбає про чистоту речей, але й знижує пошкодження тканин (до 18 %). Із новою пральною машиною LG речі слугуватимуть довше.

Обробка потужною парою

Піклуючись про здоров’я користувачів, LG традиційно впровадила в нову лінійку «мармурових» пральних машин технологію LG Steam. Дві програми прання з функцією обробки парою не тільки забезпечують чистоту речей, але й позбавляють від вірусів і бактерій, знищують до 99 % усіх побутових алергенів. Такі режими – найкращий вибір для очищення дитячого одягу, м’яких іграшок, постільної білизни або рушників. Потужна пара безпечно видалить запахи та забруднення, зберігаючи м’якість та чистоту тканин.

Дистанційне керування

Як всю інтелектуальну техніку LG, нові пральні машини оснащено функцією ThinQ. Універсальний додаток дає змогу дистанційно керувати технікою через смартфон, задаючи початок старту або програму прання. Завдяки системі безконтактної комунікації можна також відстежувати витрати води або електроенергії, щоби вибрати оптимальний час і параметри роботи.

Ефектне доповнення інтер’єру

Сучасна техніка LG є повноцінною частиною інтер’єру, і моделі пральних машин F4V5VS9B та F2V5HS9B також стануть ефектним доповненням стилістики приміщення. Унікальний мармурово-бежевий колір пасуватиме як класичному, так і сучасному інтер’єру, доповнюючи палітру відтінків дизайну. Окрім ефектного дизайну, під час розроблення цих пральних машин врахували практичність та ергономічність: накладка на дверцята із загартованого скла та ребра барабана з нержавіючої сталі роблять машини LG більш надійними, стійкими до подряпин і високих температур.

Гармонійне поєднання з холодильниками

Нові пральні машини LG в мармурово-бежевому кольорі складуть гармонійний дует із холодильниками бренда в тому самому оформленні. На вибір є дві моделі таких холодильників — GW-B509SEDZ та GA-B459SEQZ. Кожна з них має систему охолодження Door Cooling+, яка забезпечує на 32 % більш швидке й рівномірне охолодження продуктів. Виконані в унікальному мармуровому кольорі, вони зручні в користуванні завдяки сенсорному дисплею, нульовому зазору й технології LG ThinQ, яка об’єднує всі розумні пристрої LG у будинку. Модель GW-B509SEDZ має спеціальні зони свіжості Fresh Balancer та Fresh Converter для збереження свіжості овочів, м’яса або риби, а також додаткову полицю для вина. Холодильник GA-B459SEQZ оснащено інверторним лінійним компресором для тривалого збереження свіжості продуктів і має зручну поличку, яка складається двома легкими рухами.

Menu
Products catalog
Products catalog